Företagshälsovård - Vasastan

Stockholm Medical Office är med sin starka närvaro i Vasastan ett självklart val för många företag i stadsdelen samt i närliggande Solna.

Kliniken Vasastan/Torsplan är en företagshälsovårdskliniksom utför hälsokontroller, alkohol- och drogprovtagning, blodanalyser och blodtryckskontroller. Mottagningen har också en expressmottagning för företagskunder som behöver snabb läkarhjälp och vård vid plötslig och tillfällig sjukdom, tex halsfluss, infektioner, mindre sårskador, receptfrågor mm. Kliniken är också en komplett intygsmottagning med inriktning på alla förekommande läkarintyg inom företagshälsovård samt närliggande intyg såsom visumintyg, läkarintyg för högre behörighet, sjöfartsintyg och intyg för inställd resa. Kliniken erbjuder också alla typer av vaccinationer.

Kliniken Vasastan/Odenplan på Norrtullsgatan 33 har inriktning inom fysioterapi och erbjuder flera olika program inom alla typer av sjukgymnastik.

Företagshälsovård vasastan

Våra lägen i Vasastan

Vår klinik, Vasastan/Torsplan, ligger i en nybyggd fastighet utformad i New York-style i ett område där det byggs över 6.000 bostäder och 50.000 nya arbetsplatser. Platsen integreras med Karolinska Institutet och Universitetssjukhuset Nya Karolinska. Området har vuxit fram som ett nav för life science, ett samlingsbegrepp för de vetenskaper som syftar till att förbättra liv och hälsa. Högskolor, forskning och näringsliv samarbetar och bildar en unik grund för forskning, utveckling och högspecialiserad vård. Ett stenkast från Stockholm Medical Office återfinns de två nya siluetterna i Stockholm, skyskraporna – Norra Tornen.

Vår andra klinik i området, Vasastan/Odenplan, ligger intill T-Odenplan och nya underjordiska pendeltågstationen som gjort Vasastan till en av de mest lättillgängliga stadsdelarna i innerstaden. Mottagningen är 380 kvadratmeter och är en av stadens största inom sitt gebit.

Stockholm Medical Office har också på nära avstånd sina två huvudkliniker inom företagshälsovård på närliggande Östermalm.