Sjukvård - Utland

Hos Stockholm Medical Office tar vi emot patienter från alla världens hörn. Vi finns här för Dig som just nu bor och arbetar i Sverige, tillfälligt besöker Stockholm, arbetar på ambassad eller utlandsbeskickning, är utlandssvensk eller bokas hos oss via försäkringsbolagens paraplyorganisation International SOS.

Utlandspatient

För Dig som är utlandspatient tar vi emot varje vardag och besök bokas via vår reception per telefon.
Vi tar emot alla nationaliteter och tillverkar ett så kallat reservnummer som kan användas överallt inom den svenska sjukvården och på alla apotek i landet. För att erhålla ett sådant krävs att Du uppvisar legitimation (pass eller körkort) samt uppger en svensk tillfällig adress under Din kortare eller längre vistelse i Sverige.
Vi har tider avsatta för utlandsbesök i stort sett varje vardag.
Kvitto med fullständigt namn och information om besökets karaktär lämnas som kan användas till eventuellt försäkringsbolag. Besöket kostar 1500:- Eventuell provtagning eller medicinska behandlingar tillkommer.

Ambassadservice - Corps Diplomatic

Vi har förtroendet från de allra flesta ambassader och beskickningar i Stockholm att ta hand om deras diplomater, anställda och respektive lands besökare vid sjukdom. Vi har alltid akuttider lediga och kan också med vår läkarbil komma till respektive adress mot en extra avgift.

Patient via International SOS

Vi tar dagligen emot patienter som bokas via International SOS. Alla läkartider hos Stockholm Medical Office som går genom International SOS ges alltid direkt till Dig som patient av dem.

Hälsokontroll

Även om du är i Sverige en kortare tid så kan du passa på och göra en hälsokontroll hos oss. En hälsokontroll är för dig som vill gå igenom hela din kropp och leta efter avvikelser. Vid avvikelser följer vi upp och tar fler blodprover på det området som avvikelsen påträffats. Vid en hälsokontroll kan man till exempel upptäcka cancer av olika slag.

Läs mer om vad som ingår i vår hälsokontroll här

Läkarbil

Vid akut sjukdom servar vi Stockholms hotell med vår läkarbil som är tillgänglig efter vanlig kontorstid.

business-care-clinic-1282308