Stockholm Medical Office

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du en fråga om vårt erbjudande? Eller undrar du hur du ska förbereda dig inför ett besök? De flesta frågor och svar kan du hitta i vår avdelning med Vanliga frågor & svar. Annars är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår reception på 08-545 816 70 eller info@medical.se.

Vanliga frågor

Kan jag som chef få en indikation om mina medarbetares allmänna hälsotillstånd?

Informationen på individnivå är självklart sekretessbelagd. Däremot kan du som beställare få en månatlig uppdatering på den generella mentala hälsan på företaget. Detta kan användas som insiktsfullt underlag under organisationsförändringar eller liknande, så att ni kan följa hur arbetsstyrkans mående påverkas och erbjuda in rätt stöd.

Kan vi sätta ett kostnadstak?

Ja, vi skräddarsyr upplägget så att antalet eskalerade medarbetare inte gör att överenskommen budget överskrids. Självklart går det även bra att testa oss på ett mindre antal medarbetare för att sedan skala upp successivt.

Hur mycket tid förväntas varje anställd lägga?

Det är såklart helt beroende på hur behovet och intresset ser ut. För anställda som blir tilldelade klinisk hjälp, vid exempelvis sjukskrivning, kan det krävas att man lägger ner tid varje vecka. För någon utan direkt problematik är upplägget mer fritt.

Kontaktuppgifter

Kommendörsgatan 44
114 58 Stockholm

08-545 816 70

info@medical.se

Vår Historia

1989 slog vi upp portarna på Kommendörsgatan 44. Vid den tiden fanns en efterfrågan i Östermalmsområdet efter en bra, lokal klinik med känsla för vad god service innebär. En klinik som har det där lilla extra helt enkelt.

Sedan dess har vi varit den mest eftertraktade kliniken i området, och ord i mun har varit att ’den riktiga hälsokontrollen, ja den gör man hos Medical.’

Vi välkomnar både gamla och nya kunder till vår klinik, en plats där man snabbt känner sig som hemma.