Företagshälsovård - Södermalm

Stockholm Medical Office öppnade i februari en ny företagshälsovård mitt på Södermalm i Stockholm. Kliniken som är hela 145 kvadratmeter ligger i gatuplanet i Mariatorget T-bana, nedgång från Torkel Knutssonsgatan.

Kliniken är toppmodern och inrymmer flera fullutrustade behandlingsrum för hälsokontroller, submaximala cykeltester, drog- och alkoholtester samt övriga behandlingar och provtagningar. Vi har också alltid läkare på plats för patientbesök, utfärdande av läkarintyg i enlighet med samtliga föreskrifter från Arbetsmiljöverket gentemot företag, läkarintyg för högre behörighet, visum samt sjöfartsintyg. Mottagningen är också en vaccinationsklinik.

För våra företagspatienter som kommer på kontinuerliga och återkommande besök för kontroll av sitt blodtryck har vi drop-in varje dag under veckan. På mottagningen finns också tillgång till att utföra 24-timmars blodtryckskontroller.

Samtliga våra företagskunder och alla medarbetare kan med fördel kombinera besök på vår nya klinik på Mariatorget-Södermalm med visiter på våra andra innerstadskliniker, helt efter eget behov och bekvämlighet för stunden. Även när en medarbetare blir kallad till hälsokontroll eller annan aktivitet från Stockholm Medical Office kan medarbetaren alltid ringa och boka om sin tid till vilken klinik som helst inom gruppen - helt utan kostnad.

Företagshälsovård - Mariatorget

Mariatorget T-bana

Södermalm har länge funnits på vår önskelista över platser vi skulle vilja erbjuda våra patienter möjlighet att träffa oss på sina besök hos vår företagshälsovård. Mariatorget T-bana är ett nav för SL i Stockholm och tunnelbaneuppgången har dagligen cirka 27.000 resenärer som passerar vår nya mottagning vilket var avgörande för oss när vi valde just denna centrala plats i Stockholms i särklass största stadsdel.

Välkommen till Stockholm Medical Office - Mariatorget