Företagshälsovård - Östermalm

Stockholm Medical Office har på Östermalm sina två huvudmottagningar för företagshälsovård med ett mycket brett och heltäckande utbud av samtliga tänkbara tjänster inom en modern företagshälsovård.

Här återfinns också hjärtat i vår rehabliteringsverksamhet med företagsläkare med bred och lång erfarenhet av alla upptänkliga situationer. Här finns också KBT-terapeuter och en egen psykologmottagning. På de två klinikerna utförs dagligen hundratals besök med hälsokontroller, submaximala cykeltester, alkohol- och drogtester, uppföljande besök hos läkare, inplanerade besök för blodtryckskontroller och hjärta. mm.

På klinikerna finns specialistläkare som kan utföra alla sorters läkarintyg för företagshälsovård men också alla andra typer av medicinska läkarintyg som till exempel körkortsintyg, sjöfartsintyg, adoptionsintyg, visumintyg, försäkringsintyg, invaliditetsintyg och läkarintyg för inställda resor.

Stockholm Medical Office har också ett mobilt team som besöker arbetsplatser för hälsokontroller, drogtester samt hygienkontroller, ergonomibesök och kurser i HLR, stresshantering och coachning.

Välkomna till Stockholm Medical Office - Östermalm.

Östermalms företagshälsovård

Östermalm - en stad mitt i staden

Vår klassiska mottagning vid Karlaplan på Kommendörsgatan 44 är för många synonymt med varumärket Stockholm Medical Office ända sedan starten 1989. Besök oss i våra helt nyrenoverade lokaler här eller i vår andra mottagning på Karlavägen 102 några hundra meter längre bort i anrika Garnisonen - Sveriges största samlade arbetsplats.

Östermalm är ett enormt upptagningsområde för hela Stockholm och det är alltid med stolthet vi erbjuder våra patienter vår ständiga tillgänglighet och eminenta service i denna lugna stadsdel. Stockholm Medical Office har nu 30 års erfarenhet och satsar nu inför kommande decennium på att fortsätta med framgångskonceptet att vara det självklara valet för små, medelstora och stora företag med en helt individanpassad företagshälsovård.