Företagshälsovård - Lidingö/Djurgårdsstaden

Stockholm Medical Office är, för våra patienter på Lidingö och Djurgårdsstaden, strategiskt etablerade med en mottagning för företagshälsovård på Bobergsgatan 77, nya huvudgatan genom Djurgårdsstaden som går fram till foten av Lidingöbron.

Mottagningen är en mindre version av stora Stockholm Medical Office på Östermalm och har samma utbud av tjänster som huvudmottagningen invid Karlaplan. Kliniken utför hälsokontroller, drog- och alkoholtester, behandlingar och provtagningar samt har läkare på plats under vardagar. Mottagningen är också en expressmottagning med snabba läkartider för våra företagspatienter som behöver få vård snabbt vid tillfälliga eller hastigt uppkomna sjukdomsfall som inte kan vänta. Vi kan oftast ordna ett expressbesök redan samma dag. Mottagningen utfärdar också alla sorters läkarintyg, såsom läkarintyg för högre behörighet, läkarintyg för sjöfolk, visumintyg och alla företagsrelaterade intyg som krävs av det nya regelverket för vissa branscher inom produktion och transport.

Välkommen till Stockholm Medical Office - företagshälsovård, inget företag är för litet för oss!

Lidingö/Djurgårdsstaden - Företagshälsovård

Lidingö / Djurgårdsstaden

Lidingö har 47.000 invånare och cirka 8.500 företag. Det finns alltså fler företag på ön per capita än i de flesta andra kommunen i Sverige. Största delen av företagen är små och kvinnliga företagare på Lidingö är också mycket vanligare här. Lidingö har i flera år i rad hamnat i topp vad gäller nyföretagarverksamhet. Stockholm Medical Office har ett mycket stort antal småföretagare med lidingö som bas anslutna med avtal om företagshälsovård. Flera av de utländska ambassader som är ansutna till Stockholm Medical Office ligger också på Lidingö.

Direkt på andra sidan bron på fastlandet ligger nybyggda Djurgårdsstaden som snabbt växer sig större och snart kan stoltsera med 30.000 invånare och hela 35.000 nya arbetsplatser. Det är här i “Stockholms Dubai” som Stockholm Medical Office valt att vara först med att etablera sig med en mottagning för företagshälsovård. Kommunikationerna är oöverträffliga med Lidingöbanan, blå buss nummer 6 var sjunde minut, tunnelbanestationen T-Ropsten samt ett nytt parkeringsgarage insprängt i berget som när det är klart kommer att svälja 3.500 bilar.

Lidingö och Djurgårdsstaden kompletterar varandra och bildar tillsammans en helt ny gemensam plattform i demografisk näringslivsutveckling.