Om Stockholm Medical Office

Läkarintyg hos Stockholm Medical Office

Vi har sedan vi startade år 1989 utfärdat läkarintyg dagligen. Med lång erfarenhet och snabb service har vi blivit specialisten på läkarintyg i Stockholm. Vi gör läkarintyg för Buss/Lastbil, Försäkring, Alkohol/droger, Sjöfart (STCW Manilla), Körkort ADHD, Inställd resa, Alkolås, Körkort Taxi, Maraton, Spårväg, Adoption, Nattarbete, Fallskärm och Utomlands (Till exempel vid studier utomlands eller intyg för visum eller skolor). Priserna på alla läkarintyg kan variera beroende på att vissa formulär kan se olika ut samt innehålla olika typer av undersökningar/blodprov. Vi rekommenderar alltid att ni kontaktar oss för att stämma av priset för ditt läkarintyg. Om inte det läkarintyget som du söker finns i listan ovan så kan du enkelt ladda upp ditt läkarintygsformulär direkt på vår hemsida så återkommer vi med ett prisförslag skräddarsytt för just ditt läkarintyg.

 

Klicka här för att komma till uppladdningssidan.

 

När du behöver ett läkarintyg är det viktigt att den läkare som utfärdar läkarintyget är erfaren, seriös och professionell. Vi håller även våra läkare uppdaterade på det senaste genom utbildningar och de certifieringar som krävs. Till exempel vid utfärdande av läkarintyg för sjöfart så krävs det att utfärdande läkare är certifierad sjöfartsläkare.

 

När du kommer till besök hos oss bör du ta med Dig legitimation, eventuell medicinlista, medicinsk historik, glasögon och annan relevant dokumentation. Detta för att förenkla för både dig som patient och även för läkaren vid undersökningen.

Vad ingår?

Vad ingår?

I alla våra läkarintyg så ingår det en grundlig genomgång av din hälsa för att kunna säkerställa att läkarintyget skrivs med bra underlag. Om doktorn anser att det behövs så kompletteras det även med blodprov och urinprover. Vi har egen blodprovstagning hos oss för att minimera er väntan vid eventuella blodprover.

 

Vi använder oss av samma journalsystem som de flesta andra vårdcentraler/sjukhus vilket göra att om du behandlas av andra sjuksdomar som t.ex diabetes kan vi enkelt samla in den informationen som din andra läkare har om dig och din behandling. Om du redan vet att du har en sjukdom som kan betyda att det krävs mer tid till ditt läkarintyg så kan du gärna ta med jorunalkopior för att ditt besök hos oss ska gå så fort och smidigt som möjligt.

Hur bokar jag tid?

Hur bokar jag tid för ett läkarintyg?

Vi på Stockholm Medical Office strävar alltid mot att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Därför har vi gjort det enkelt att boka tid för läkarintyg hos oss. Du kan antingen ringa till vår reception som har öppet måndag-torsdag 07.30 – 17.00 och fredag 07.30-16.00. Hos oss slipper du telefonkö eller att bli uppringd senare – Vi svarar alltid i telefon.

 

Om du tycker att det är bättre så kan du även boka ditt läkarintyg direkt via vår hemsida via onlinebokning. För vissa känns det bättre att boka tid online, eller så kanske du inte har tid med att sitta i telefon. Därför har vi nu tjänsten boka online.

 

Klicka här för att boka online

Läkarintyg - Sjöfartmottagning

Läkarintyg – Sjöfartmottagning

Stockholm Medical Office sjöfartsmottagning tar dagligen emot patienter som behöver läkarintyg för sitt jobb till havs. Läkarintyg skickar vi in digitalt via sjöläkarwebben vilket gör att du som patient inte behöver ta med dig blanketter eller andra papper. Alla våra läkare som utfärdar dessa intyg är certifierade sjöfartsläkare.

 

Kom till oss på Stockholm Medical Office – Sjöfartsmottagning för att var riktigt säker på att du kommer till en seriös läkarmottagning som utfärdar giltiga läkarintyg.

Läkarintyg - Körkortsmottagning

Läkarintyg – Körkortsmottagning

Stockholm Medical Office körkortsmottagning är för dig som behöver ett läkarintyg till Transportstyrelsen vid till exempel körkortstillstånd vid en diagnos som ADHD eller ADD.  Du kan även behöva ett läkarintyg från vår körkortsmottagning vid förlängning av körkort högre behörighet (C/D/E, Buss och Lastbil) och taxilegitimation.

 

Läkarintyg för högre behörighet skickas digitalt vilket gör att transportstyrelsen får ditt läkarintyg från oss redan när du sitter inne hos doktorn. Vid utfärdnade av läkarintyg ADHD och ADD så skickas dina papper in i pappersform.

 

Du behöver inte ta med dig eventuella blanketter som transportstyrelsen har skickat till dig. Vi har alla blanketter digitalt på plats.

 

Om du fått ditt körkort indraget av någon anledning så finns vi här för att hjälpa med att få tillbaka det. Vi kan hjälpa till med utfärdande av läkarintyg alkohol/droger där vi erbjuder egen blodprov och drogtester på plats i våra lokaler på Kommendörsgatan 44 i Stockholm. Du behöver alltså inte gå till en annan mottagning för att ta dina prover. Vi kallar dig på spontana kontroller under tiden som vi utfärdar ditt läkarintyg. När läkarintyg är utfärdat kan vi också hjälpa dig vidare med ett alkolås till din bil. Vi har samarbetspartners som kan hjälpa till med själva installtionen av alkolåset.

Välkommen till Stockholm Medical Office för att utfärda ditt läkarintyg. Boka en tid online eller ring till vår reception som alltid svarar i telefon på 08-545 816 70.