Läkarintyg körkort TAXI Stockholm

Läkarintyg

Transportstyrelsen kan kräva ett läkarintyg av dig som söker legitimation för taxikörkort. Detta intyg kan vi hjälpa dig med att utfärda på Stockholm Medical Office.

Blankett

Om Transportstyrelsen skickat en blankett till dig behöver du inte ta med den. Hos oss på Stockholm Medical Office har vi alla blanketter digitalt för att ge snabbast möjliga service.

Läkare

Våra doktorer som utfärdar dessa läkarintyg är specialistutbildade i allmänmedicin. Detta är en behörighet som Transportstyrelsen kräver för att få utfärda läkarintyg körkort TAXI Stockholm.

Vad ska jag ta med?

Ta med Dig legitimation, eventuell medicinlista, medicinsk historik och annan relevant dokumentation vid Ditt besök till oss.

Pris

800 + moms = 1000:-

Boka tid

Tel: 08 545 816 70 eller onlinebokning
Mail: info@stockholmmedicaloffice.se

Kontaktinformation

Kommendörsgatan 44, 114 58 Stockholm08-545 816 70Info@stockholmmedicaloffice.se

Öppettider

Måndag-Torsdag07:30 - 17:00
Fredag07:30 - 16:00

Läkarintyg körkort TAXI Stockholm

Transportstyrelsen kräver ett läkarintyg av dig när det är dags att förnya din taxilegitimation. Boka en tid för läkarintyg körkort TAXI Stockholm så hjälper vi dig att utfärda detta.

Taxilegitimation ett kort som taxiförare i Sveige behöver för att visa att chauffören får framföra sitt taxifordon. Taxilegitimationen skall alltid vara palcerad så den enkelt kan bli sedd i taxibilen.

Krav för att få taxiligitmation är att man ska vara 21 år eller äldre samt haft B-körkort i mer än 2 år, alternativt ha behörigthen D. Det kan dock finnas undantag vad det gäller åldern för taxilegitimation.

För att få taxilegitmationen behöver du klara teorin som innehåller tre olika delar. Detta innefattar kartläsning, säkerhet och beteende och lagar.

Du måste även bli godkänd i Transportstyrelsens vandelsprövning samt inneha ett godkänt läkarintyg körkort TAXI Stockholm.

Förr krävdes en kartkännedom för att få framföra taxi vilket idag är borttaget.

Läkarintyg körkort TAXI Stockholm

Om läkarintyg körkort TAXI Stockholm

Taxi

Taxi är en typ av fordon att hyra med en förare, som används av en passagerare eller en liten grupp av passagerare. En taxi förmedlar passagerare mellan platser efter eget val. Detta skiljer sig från andra kollektivtrafikförhållanden där upphämtnings- och avstigningsplatser bestäms av tjänsteleverantören, inte av passageraren, även om efterfrågan på transport och dela taxibilar ger en hybridbuss / taxi-läge. I Sverige krävs ett läkarintyg körkort TAXI Stockholm.

Taxi

Taxistjänster tillhandahålls vanligtvis av bilar, men i vissa länder är olika fordon som drivs av människor (t.ex. rickshaw eller pedicab) och djurdrivna fordon (till exempel Hansom-hytten) eller till och med båtar (som vatten taxier eller gondoler) används också eller har använts historiskt. I Västeuropa, Bissau och i en utsträckning Australien är det inte ovanligt att dyra bilar, som Mercedes-Benz, är den taxikab som valts. Ofta är detta beslut baserat på den uppfattade pålitligheten och garantin som erbjuds med dessa fordon. Dessa taxibilar är nästan alltid utrustade med fyrcylindriga turbodieselmotorer och relativt låga nivåer av utrustning och anses inte vara lyxbilar. Detta har ändrats även i länder som Danmark, där skatteregleringen gör det lönsamt att sälja fordon efter några års service, vilket kräver att bilarna är välutrustade och hålls i gott skick. 

Våra andra läkarintyg

Körkort C/D/E

Pris: 800 + moms = 1000:-

Körkort ADHD

Pris: 1000 + moms = 1250:-

Körkort Taxi

Pris: 800 + moms = 1000:-

Sjöfart

Pris: 800 + moms = 1000:-

Försäkring

Pris: Kontakta oss

Inställd resa

Pris: 800 + moms = 1000:-

Maraton

Pris: 1200 + moms = 1500:-

Övriga intyg

Pris: Kontakta oss