Läkarintyg inställd resa Stockholm

Läkarintyg

Om du av någon anledning har behövt ställa in din resa på grund av sjukdom brukar ett läkarintyg krävas av försäkringsbolaget vid avbokning. Vi kan hjälpa dig med att utfärda det läkarintyget som du behöver. Boka en tid hos oss för läkarintyg inställd resa Stockholm.

Vad ska jag ta med?

Ta med Dig legitimation, eventuell medicinlista, medicinsk historik och annan relevant dokumentation vid Ditt besök till oss.

Pris

800 + moms = 1000:-

Boka tid

Tel: 08 545 816 70
Mail: info@stockholmmedicaloffice.se

Kontaktinformation

Kommendörsgatan 44, 114 58 Stockholm08-545 816 70Info@stockholmmedicaloffice.se

Öppettider

Måndag-Torsdag07:30 - 17:00
Fredag07:30 - 16:00

Läkarintyg inställd resa Stockholm

Reseförsäkring kan täcka dig inte bara för semestern själv, men för tiden innan du går – vilket kan inkludera oönskade avbokningar. Att ha reseförsäkring innebär att du kan hävda allt eller en del av det, beroende på villkoren i din reseförsäkring. I allmänhet har de flesta reseförsäkringar täckning för att missa ett flyg av skäl som inte ligger under din kontroll.

Här är några saker att kontrollera innan du gör ett krav:

Kontrollera att du är inom tidsgränsen för att göra ett krav

Kontrollera det lilla utskriften om det finns något som kan ogiltigförklara eller minska ditt krav

Få tag i pappersarbete, som medicinska kvitton, hänvisningar och certifikat, som du kanske behöver

Med sjukdomar, som med andra anspråk, måste det vara “oförutsedda”, så om du visste eller misstänkte att det var en bra chans att du kanske är sjuk innan du bokar, kan reseförsäkringen inte betala ut – till exempel vanliga existerande medicinska tillstånd. Det kan också inte utbetalas för sjukdom eller skada som orsakas av narkotikamissbruk eller självskadade skador.

Slutligen tenderar sjukdom för nära släktingar att innebära föräldrar, barn och vanligtvis syskon – farföräldrar, farbröder, kusiner osv brukar inte räknas. Det kan givetvis variera mellan försäkringsgivare.

Läkarintyg inställd resa Stockholm

Om Läkarintyg inställd resa Stockholm

Villkoren kan vara långa och svårt att förstå, men det är oftast värt att kontrollera flygbolaget att fråga. Många biljetter kommer att anges vid bokningstillfället om de inte kan avbrytas.

Men om du kontaktar deras kundtjänstteam så fort du kan före eller efter avbokningen – kommer du också troligen att behöva tillhandahålla ett läkarintyg eller nödvändiga bevis på sjukhusvistelse, sjukdom mm – du kan bero på resekuponger och / eller en återbetalning eller skatter och tillägg, men det är enligt eget gottfinnande.

Att bli sjuk före en resa kan innebära att du måste avbryta din resa på grund av sjukdom. Om någon blir sjuk före eller under din resa kan du bestämma dig för att söka läkarvård, avbryta resan eller lämna upp den och återvända hem för att vara hos den familjemedlemmen. Med tanke på den osäkerhet som kan uppstå kring att bli sjuk är det viktigt att förstå hur reseförsäkringar täcker sjukdom.

Våra andra läkarintyg

Körkort C/D/E

Pris: 800 + moms = 1000:-

Körkort ADHD

Pris: 1000 + moms = 1250:-

Körkort Taxi

Pris: 800 + moms = 1000:-

Sjöfart

Pris: 800 + moms = 1000:-

Försäkring

Pris: Kontakta oss

Inställd resa

Pris: 720 + moms = 900:-

Maraton

Pris: 1200 + moms = 1500:-

Övriga intyg

Pris: Kontakta oss