Läkarintyg alkolås körkort Stockholm

Ansöka om alkolås

Det har blivit vanligare med ansökningar om körkort med villkor om alkolås. Under villkorstiden är det mycket hålla reda på, men vi hjälper dig i mål. Enda sättet att ansöka om alkolås är om orsaken är rattfylleri.

Du kan senare ansöka och beställa blanketter transportstyrelsen genom att klicka på knappen nedan.

Läkarundersökning och provtagning

Boka in en tid till oss. Till besöket behöver du ditt ID-kort och återkallelsebeslut/underrättelse. Tag gärna med sig intygsblanketter, om du fått hem dem. Intygsblanketten omfattar två delar. Första delen är en viljeförklaring som ska skickas in till Transportstyrelsen när du skrivit under den och andra delen ska fyllas i av läkaren.

Läkaren kommer ställa ett par frågor och göra en hälsokontroll där bl.a. blodtryck och syn undersöks.

Ansökan kräver ett drogtest i urin och ett blodprov gällande alkoholkonsumtionen. Efter läkarbesöket görs provtagningen på plats. Om du vill kan vi skickar remisser till dig för att göra provtagningen innan ditt läkarbesök.

Vi ger ut uppgifterna till godkända montörer och producenter vid besöket. Du ska kontakta dem och se till rutinerna för fortsatta provtagningar och läkarbesök, vilket du kommer vara i behov av under din villkorstid om du får alkolås i 2 år.

Inom 4 veckor från villkorstiden börjat är du tvungen att installera alkolåset. När det nya körkortet är tryckt och alkolåset installerat kan du börja köra.

 

Verkstäder

Verkstäderna i Stockholm finns i Handen, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla, Kista, Norrtälje, Segeltorp, Södermalm, Södertälje och Täby. Vi finns även i Enköping, Linköping, Norrköping, Uppsala, Örebro osv.

Du måste installera alkolåset inom 4 veckor från villkorstidens början och du får börja köra när det nya körkortet är utfärdat och alkolåset monterat.

Läkarintyg alkolås körkort Stockholm

Våra andra läkarintyg

Körkort C/D/E

Pris: 800 + moms = 1000:-

Körkort ADHD

Pris: 1000 + moms = 1250:-

Körkort Taxi

Pris: 800 + moms = 1000:-

Sjöfart

Pris: 800 + moms = 1000:-

Försäkring

Pris: Kontakta oss

Inställd resa

Pris: 800 + moms = 1000:-

Maraton

Pris: 1200 + moms = 1500:-

Övriga intyg

Pris: Kontakta oss