Företagshälsovård - Kista

Stockholm Medical Office - företagshälsovård finns sedan 1 januari 2020 nu också i nya, toppmoderna och rymliga lokaler i Kista Galleria.

Våra kunder i Kista Science City har med åren blivit allt fler och vi har så gott som varje vecka vårt mobila team på plats i Kista med omnejd vilket gjort att vi tagit steget fullt ut och, vid sidan av våra innerstadskliniker, nu också etablerat oss permanent i ett av Sveriges största, trendigaste och mest framgångsrika köpcentrum, Kista Galleria.

Vår klinik är 185 kvadratmeter stor med ett team på tre sjuksköterskor och tre läkare på plats varje dag. Vi erbjuder företagshälsovård och är en vaccinationsklinik samt försäkringsmottagning, med öppettider för sjukvård sju dagar i veckan, till internationella försäkringsbolag med affärsresenärer och turister på besök i Stockholm.

Företagshälsovård kista

Kista Galleria

Kista Galleria har cirka 19.000.000 årliga besökare och med Kista Science City och mässområdet i direkt anslutning till centret. I Kista arbetar 65.000 människor och i området finns över 8.500 företag och organisationer. I närområdet bor 35.000 personer inom fem minuters gångpromenad från vår klinik vilket ytterligare visar storheten i Sveriges eget “Silicon Valley”.

Självfallet har vi fortfarande vårt mobila team i gång i området med möjlighet till arbetsplatsbesök för både hälsokontroller och vaccinationer. Som avtalskund för vår företagshälsovård går det självklart utmärkt att kombinera besöken mellan våra innerstadskliniker och Kistakliniken.

Varmt välkomna till Stockholm Medical Office - Kista Galleria.