Utbildning i hjärt- och lungräddning

I kursen lär ni er nyttiga kunskaper om hur man ger livräddande hjärt- och lungräddning i kombination med hanterande av en hjärtstartare. Utbildningen behandlar teoretiska och praktiska moment där ni kursdeltagare lär er hjärt- och lungräddning (HLR), att agera rätt vid luftvägsstopp samt hantera en hjärtstartare på bästa sätt.
Mer om kursen

Kursen

Vår omtyckta och värdefulla kurs i Hjärt-lungräddning (HLR) med hjärtstartare utförs av våra egna legitimerade sjuksköterskor som också är certifierade instruktörer av HLR-rådet.

Deltagare

Ni deltagare får träna på professionella dockor och lära er grunder i första hjälpen, HLR med övningsmaskin, så kallad AED-trainer.

Hjärtsäker zon

Efter genomförd kurs får ni alla deltagare ett kompetensbevis för utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare som uppfyller Svenska HLR-Rådets riktlinjer och kvalitetssäkrar arbetsplatsen som hjärtsäker zon.

Investering

Vår tvåtimmars kurs i hjärt- och lungräddning (HLR) med hjärtstartare är den perfekta gåvan till er personal och medarbetare och kommer sannolikt att bli årets bästa och kanske mest livsviktiga investering.

Cardiac Science Powerheart G5

Enklaste handhavande

Mycket enkelt och snabbt handhavande då den helautomatiska modellen sköts helt utan knapptryckningar.

Optimal behandling

Automatisk eskalerande energi innebär att chocken anpassas efter patienten och omständigheterna vilket stämmer med klinisk erfarenhet.

Marknadsledande garantier

Oavsett hur mycket enheten används erhålls nytt batteri kostnadsfritt inom 4 år. Garantitiden på hela enheten är 8 år.

Funktionstester

Enheten övervakar alla sina viktiga funktioner och signalerar i god tid inför utbyte av batteri, elektroder eller andra nödvändiga serviceåtgärder.

Beställ din hjärtstartare idag.

Hjärt- och lungräddning

Det är ca 10 000 människor per år i Sverige som får plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus där bara ca 500 av dem klarar sig.