Företagshälsovård - Globen

Stockholm Medical Office öppnade i februari 2020 en toppmodern filial, till våra läkarmottagningar för företagshälsovård i innerstaden, i expansiva Söderstaden-Globenområdet. Vår klinik ligger intill Blåsut T-bana i de nybyggda moderna kvarteren på Sofielundsvägen.

Mottagningen har två behandlingsrum för hälsokontroller, drog- och alkoholtester samt övriga provtagningar och behandlingar. Bemanningen består av företagssjuksköterska och läkare. Vi har också KBT-terapeut på plats två dagar i veckan. Mottagningen är också en vaccinationsklinik och en läkarmottagning för utfärdande av medicinska läkarintyg.

En klinik söder om söder har länge efterfrågats av våra många företag inom lastbilstransport belägna i områdena runt Globen, Hammarby, Enskede, Älvsjö, Årsta och Huddinge. Vi kan inte garantera parkeringsplats någonstans i Stockholm, men sannolikheten att finna plats här är betydligt större än i innerstaden. De allmänna kommunikationerna till vår nya klinik är också utmärkta.

Som alltid kan våra företagspatienter kombinera och välja var de förlägger sina besök helt efter önskemål och behov. Ring eller maila oss så ordnar vi alltid en tid på en mottagning närmast Dig.

Välkommen till Stockholm Medical Office - Stockholms närmsta företagshälsovård.

Globen företagshälsovård

Söderstaden/Globen

Söderstaden är ett av Stockholms viktigaste utvecklingsområden och består av Globenområdet, Gullmarsplan-Nynäsvägen, Slakthusområdet samt Södra Skanstull. En tätare och mer funktionell stadsmiljö skapas och länkar samman Hammarby sjöstad, Blåsut, Årsta, Enskede, Dalen och Södermalm.

Tanken med Söderstaden är att skapa Stockholms evenemangs- och nöjesnav med en utbyggd tillgång till arrangemang inom mat, kultur sport och nöjesliv. Detta kombineras med många nya etableringar inom handel, kontor, vård och service. Nya bostäder gör Söderstaden till en blandad stadsdel i en trygg miljö med utmärkta kommunikationer och en direkt anslutning till övriga staden innanför tullarna.