Försäkringsmottagning

Stockholm Medical Office är Stockholms ledande utlandsmottagning och försäkringsmottagning och har avtal med de flesta svenska och internationella försäkringsbolag, rederier, flygbolag, hotell och har också förtroendet att sköta om de allra flesta ambassader och utlandsbeskickningar.

Stockholm Medical Office erbjuder alla patienter ett komplett utbud av sjukvårdstjänster helt beroende på situation.

PriserVåra kliniker
försäkringsmottagning

Läkarmottagningar - Privatbetalande

Hos oss är du välkommen som privatperson eller företagspatient. Du kan komma till oss genom ditt försäkringsbolag eller som privatperson. Vi erbjuder den kompletta sjuk- och hälsovårdslösningen som du behöver. Hos oss kan du som patient komma för läkarbesök, tandläkarbesök, sjuksköterskebesök, hälsoundersökningar och vaccinationer. Vi erbjuder även privat psykolog och KBT.

Våra mottagningar finns på flera platser och täcker hela Stockholms innerstad.

Specialistläkare

På Stockholm Medical Office har vi flertalet specialistläkare som tar emot utan remiss. Vi har möjlighet att ordna det som den landstingsfinansierade vården skulle anse vara omöjligt. Vi strävar mot att jämt kunna ge absolut bästa service och ge tider så snabbt som möjligt. Normalt brukar vi kunna erbjuda läkartider samma dag eller dagen efter. De specialistkompetenser som vi erbjuder är följande:

Allmänläkare
Ortopedspecialist
Ögonläkare
Hudläkare
Radiolog
Tandläkare

Vi har även ett flertal egna laboratorier i Stockholm med egen blodprovstagning.

Kontakta oss

Vår kompetenta och erfarna personal ger gärna rådgivning och bokar in dig på besök genom vår telefonväxel. Vi har telefontid mellan 07:30-17:00 måndag-fredag.

Det går även att boka tider genom att maila till oss på info@stockholmmedicaloffice.se